Luchtdichtingssystemen voor dak, gevel & raam

Belgian quality brand

Belga Plastics is een Belgisch familiebedrijf met een sterke traditie in het ontwikkelen en produceren van flexibele films voor industrie en aanverwanten. Naast een modern machinepark bestaat onze organisatie bovenal uit mensen, die het verschil maken. Mensen met knowhow, ambitie en passie voor hun beroep. En die passie delen we graag met onze klanten, leveranciers en relaties.

Onze klanten en eindverbruikers zijn op hun beurt kritisch en stellen elke dag nieuwe technische en andere eisen aan onze producten en diensten. We bekijken dit niet negatief, maar zien het net als de bron voor innovatieve ontwikkelingen. Net als hen stellen ook wij hoge eisen op vlak van performantie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, cost-efficiency, esthetiek en niet in het minst ecologie.Onze producten vinden hun weg in verschillende sectoren zoals food, non-food, bouw, chemie en de medische sector.

Belga Plastics is een bedrijf dat blaakt van de gezonde ondernemingszin, met de nodige aandacht voor klantgerichtheid, teamspirit en sociale verantwoordelijkheid. De pijlers zoals die bij een familiebedrijf horen te zijn.